OFFICIEEL RIVM GEVALIDEERD

De testen die wij gebruiken zijn door het RIVM gevalideerd

REISCERTIFICAAT

Ons reiscertificaat is wereldwijd erkend voor internationale reizen. Dit geldt voor een PCR-test in en sommige gevallen voor een antigeen sneltest

SAME DAY RESULT

Wilt u de uitslag op dezelfde dag ontvangen? Dat kan dus alleen als u voor 16:00 uur bent getest.

Een coronatest afspraak maken in Woerden kunt op deze pagina doen. Onze testlocatie bevindt zich op de Voorstraat 8 en is dagelijks van 07:00 tot 22:00 geopend. Via de knop ‘afspraak maken’ wordt u doorgestuurd naar onze beveiligde omgeving. Hier kunt u de gewenste type coronatest, datum, locatie en tijd kiezen. Volg de stappen hieronder en uw afspraak is binnen enkele minuten ingepland.

 

Hoe maak ik een afspraak voor mijn coronatest?

Een afspraak maken voor uw coronatest in Woerden is via The Corona Lab eenvoudig en zo geregeld. Binnen enkele minuten na ontvangst van uw afspraak aanvraag ontvangt u van ons een bevestiging met daarin de benodigde informatie.

 

  1. Klik op de knop ‘afspraak maken’ om doorgestuurd te worden naar ons afspraaksysteem.
  2. Er opent zicht een nieuw venster. Hier ziet u twee velden, een voor de locatie en een voor het type test. Kies in dit geval voor Voorstraat 8 3441 CL in Woerden. Vervolgens kiest u welke type test u wenst.
  3. Er verschijnen nu meerdere velden. Vul de gewenste datum en tijd in en vul daaronder uw persoonlijke gegevens in. Let op! De gegevens moeten overeenkomen met uw legitimatie.
  4. Onderaan de pagina vindt u een knop ‘bezoeker toevoegen’ Deze knop kunt u gebruiken als u meerdere bezoekers in een afspraak wilt inplannen.
  5. Wanneer u alle gegevens van alle bezoekers heeft ingevuld, kiest u de gewenste betaalmethode.

Na ontvangst van uw aanvraag ontvangt u van ons een bevestiging met daarin uw afspraak informatie.

Plan mijn test afspraak

Klik hieronder om uw coronatest in te plannen

Kan ik mijn afspraak wijzigen of verplaatsen?

Het kan voorkomen dat u verhinderd raakt en uw afspraak moet verplaatsen of annuleren. Mocht dit het geval zijn neem dan contact met ons op via: [email protected] of bel +31 85 001 3812.

Onze verschillende coronatesten

Op onze testlocaties door het hele land gebruiken wij enkel door het RIVM goedgekeurde en gevalideerde coronatesten. U heeft de keuze uit een PCR-test of een antigeen sneltest. Daarnaast kunt u bij de PCR-test kiezen uit verschillende varianten.

Onze PCR-testen

De PCR test wordt over de hele wereld gebruikt en geldt als de ‘gouden standaard’. De PCR-test controleert op de aanwezigheid van genetisch materiaal van het COVID SARS-19 virus. Hierdoor heeft de test een zeer hoge gevoeligheid en is daarmee het meest betrouwbaar. Door een afname van slijm uit de neus en keel kan er gecontroleerd worden of een persoon besmet is met het coronavirus. Voor meer informatie over de PCR test verwijzen wij u door naar de RIVM. Naast de reguliere PCR-test kunt u ook kiezen voor de PCR-speekseltest. Hier hoeft er enkel een afname uit de keel genomen te worden.

Voordeel PCR-test: Hoge betrouwbaarheid

Nadeel PCR-test: De test uitslag duurt langer dan de antigeentest.

PCR-test prijs: Regulier vanaf 69,95 | PCR-speekseltest vanaf 79,95 beide inclusief reisverklaring.

De antigeentest: snel testen op corona

Wanneer u de uitslag van uw coronatest sneller nodig heeft. Adviseren we u de antigeentest. Deze manier van testen lijkt op de PCR-test met een verschil, u ontvangt de uitslag veel sneller. Tijdens de antigeentest wordt er net als bij de PCR-test slijm uit de neus en keel afgenomen. Voor meer informatie over de antigeentest verwijzen wij u door naar het document van het RIVM.

 Voordeel antigeentest: U heeft de uitslag binnen 20 minuten via de CoronaCheckApp of via uw ingevulde contactgegevens.

Nadeel antigeentest: De test is een momentopname en minder gevoelig; daarmee minder betrouwbaar dan de PCR-test.

Antigeentest prijs: Vanaf 39,95 inclusief geldig reiscertificaat.

Waar kan ik de uitslag van mijn test terugvinden?

Afhankelijk van welk type, de variant en het tijdstip van afname. Ontvangt u van ons een bericht met informatie over uw corona testuitslag.

Voor de PCR-test geldt: Binnen 24 uur ontvangt u de uitslag.

Voor de PCR-speekseltest geldt: Voor 16:00 getest, dezelfde dag de uitslag. Tegen een verhoogd tarief van €89,95.

Voor de antigeen sneltest geldt: Binnen 20 minuten ontvangt u de uitslag.

Routebeschrijving: Corona testlocatie Woerden

Wanneer u met de auto reist kunt u ons adres invoeren in uw navigatie. De reizigers met het OV kunnen het beste vanaf station Woerden de bus richting Westdam, Woerden nemen. Stap vervolgens uit op de halte Westdam. Vanaf hier is het nog 3 minuten lopen naar de Voorstraat.