OFFICIEEL RIVM GEVALIDEERD

De testen die wij gebruiken zijn door het RIVM gevalideerd

REISCERTIFICAAT

Ons reiscertificaat is wereldwijd erkend voor internationale reizen. Dit geldt voor een PCR-test in en sommige gevallen voor een antigeen sneltest

SAME DAY RESULT

Wilt u de uitslag op dezelfde dag ontvangen? Dat kan dus alleen als u voor 16:00 uur bent getest.

Voor een corona testafspraak in Uithoorn kunt u 7 dagen per week terecht bij onze locatie op de Ondernemingsweg 42 1422 DZ tussen 07:00 en 22:00. Een afspraak maken kun snel en veilig online doen via The Corona Lab. Via onderstaande stappen duurt dit ongeveer 2 minuten en ontvangt u automatisch een bevestiging. U vindt ook informatie over de verschillende soorten testen die wij aanbieden, hoe u uw testuitslag krijgt, wat u moet doen als u verhinderd bent en een routebeschrijving.

 

Hoe kan ik een corona testafspraak inplannen?

Door op de knop ‘Afspraak maken’ te drukken komt u in de beveiligde afspraak omgeving. Hier kunt u uw gegevens, de datum en tijd, de locatie en het type test invullen. Ook kunt u hier een afspraak inplannen voor meerdere bezoekers tegelijk. Volg de stappen hieronder.

 

  1. Kies de gewenste locatie voor uw testafspraak. In dit geval is dat onze locatie op de Ondernemingsweg 42 1422 DZ in Uithoorn.
  2. Kies welk type coronatest u wenst.
  3. Vul de gewenste datum en tijd in.
  4. Vul uw persoonlijke gegevens in en let hierbij op dat deze overeenkomen met de gegevens op uw legitimatiebewijs.
  5. Als u een afspraak wil inplannen voor meerdere bezoekers in een klik dan op de knop ‘Bezoeker toevoegen’. Vul ook de gegevens van de andere bezoekers in.
  6. Kies via welke betaalmethode u wil betalen en verstuur uw aanvraag.

Na het ontvangen van uw aanvraag krijgt u van ons automatisch een bevestiging.

Plan mijn test afspraak

Klik hieronder om uw coronatest in te plannen

Kan ik mijn afspraak wijzigen of annuleren?

Het kan voorkomen dat u uw corona testafspraak wil wijzigen of annuleren. In dit geval vragen wij u tijdig contact op te nemen via onze contactgegevens: [email protected] of bel +31 85 001 3812.

Wat is het verschil tussen de PCR-test en de antigeentest bij jullie?

Het grootste verschil tussen de twee testen is de betrouwbaarheid en de snelheid waarmee u de uitslag ontvangt. Beide testen zijn goedgekeurd door het RIVM en u ontvangt ook bij beide testen een geldig reiscertificaat.

PCR-test in Uithoorn

Onze testlocatie in Uithoorn heeft twee verschillende PCR-test varianten. Bij de bekende en meest gebruikte variant wordt via de neus en keel slijm afgenomen met een wattenstaafje. Bij de PCR-speekseltest nemen we alleen slijm af via de keel. Vooral voor kinderen is de PCR-speekseltest prettig. Beide testen zijn even betrouwbaar. Voor informatie over PCR-testen verwijzen wij u door naar het RIVM.

Voordeel PCR-test: Hoge betrouwbaarheid

Nadeel PCR-test: De test uitslag duurt langer dan de antigeentest.

PCR-test prijs: Regulier vanaf 69,95 | PCR-speekseltest vanaf 79,95 beide inclusief reisverklaring.

De antigeen-sneltest: uitslag binnen 20 minuten

Naast de twee PCR-testen kunt u ook kiezen voor een sneltest. Ook hierbij wordt er slijm afgenomen uit de neus en keel via een wattenstaafje. Voor meer informatie raadpleeg dit document van het RIVM.

Voordeel antigeentest: U heeft de uitslag binnen 20 minuten via de CoronaCheckApp of via uw ingevulde contactgegevens.

Nadeel antigeentest: De test is een momentopname en minder gevoelig; daarmee minder betrouwbaar dan de PCR-test.

Antigeentest prijs: Vanaf 39,95 inclusief geldig reiscertificaat.

Waar en hoe krijg ik mijn testuitslag te zien?

Wanneer wij uw test hebben afgenomen gaat deze naar het laboratorium. Afhankelijk welk type test en wanneer u getest bent krijgt u van ons automatisch bericht met daarin de gegevens naar uw testuitslag.

Voor de PCR-test geldt: Binnen 24 uur ontvangt u de uitslag.

Voor de PCR-speekseltest geldt: Voor 16:00 getest, dezelfde dag de uitslag. Tegen een verhoogd tarief van €89,95.

Voor de antigeen sneltest geldt: Binnen 20 minuten ontvangt u de uitslag.

Routebeschrijving: corona testlocatie Ondernemingsweg 42, 1422 DZ Uithoorn

Onze testlocaties zijn goed bereikbaar voor zowel reizigers met de auto als reizigers met het OV. Wanneer u met de auto reist kunt u het beste ons adres (Ondernemingsweg 42, 1422 DZ in Uithoorn) in uw navigatie invoeren.

Voor reizigers met het OV kunt u het beste navigeren naar busstation Uithoorn. Vanaf daar kunt u de bus richting Amstelveen Busstation pakken en uitstappen op de halte Amsterdamseweg. Vervolgens loopt u in Noordoostelijke richting langs de Amsterdamseweg tot aan het kruispunt met de Ondernemingsweg. Sla rechtsaf de Ondernemingsweg op en loop ongeveer 100-150 meter door. De testlocatie bevindt zich aan uw rechterkant.