OFFICIEEL RIVM GEVALIDEERD

De testen die wij gebruiken zijn door het RIVM gevalideerd

REISCERTIFICAAT

Ons reiscertificaat is wereldwijd erkend voor internationale reizen. Dit geldt voor een PCR-test in en sommige gevallen voor een antigeen sneltest

SAME DAY RESULT

Wilt u de uitslag op dezelfde dag ontvangen? Dat kan dus alleen als u voor 16:00 uur bent getest.

Heeft u met spoed een coronatest nodig in Den Bosch? Dan zit u bij ons goed! Wij hebben namelijk niet één maar twee locaties waar u terecht kan. De eerste locatie vindt u op Hinthamerstraat 79 en onze tweede locatie bevindt zich op De Bloemendaal 6A. Een corona testafspraak maken is heel eenvoudig. Door op de knop ‘Afspraak maken’ te drukken wordt u direct naar onze beveiligde agenda omgeving gestuurd. Hier hoeft u enkel uw gegevens in te vullen en de betaalmethode te kiezen. Na het invullen ontvangt u van ons een bevestiging en wij zien u op een van onze corona testlocaties in Den Bosch.

Meer informatie over onze coronatest locatie in Apeldoorn vindt u hieronder. De openingstijden, routebeschrijving en een korte uitleg over de verschillende type testen die we hier aanbieden.

 

Hoe kan ik een corona testafspraak maken in Den Bosch?

Een test afspraak maken is heel eenvoudig. Na het drukken op de knop wordt u direct naar ons plansysteem gestuurd. Door de stappen hieronder in te vullen heeft u binnen 2 minuten uw corona testafspraak in Den Bosch ingepland.

 

  1. Allereest kiest u de gewenste locatie voor uw coronatest. Dit kan in Den Bosch op Hinthamerstraat 79 of op De Bloemendaal 6A.
  2. Na het invullen van de locatie kiest u het gewenste type coronatest. Hieronder vindt u uitleg over de verschillende type coronatesten die wij aanbieden.
  3. Na het kiezen van het type coronatest kunt u de gewenste datum en tijd invullen.
  4. Vul vervolgens uw persoonlijke gegevens in en let hierbij op dat deze exact overeenkomen met de gegevens van uw identiteitsbewijs.
  5. Na het invullen van uw eigen persoonlijke gegevens kunt u kiezen om nog een bezoeker aan te melden. Vul ook de gegevens van deze persoon in en let op dat deze exact overeenkomen met de gegevens op het identiteitsbewijs.
  6. Wanneer u alle bezoekers heeft ingevuld kunt u de betaalmethode kiezen.
  7. Na het ontvangen van uw inzending krijgt u van ons automatisch een bevestiging op de door u ingevulde contactgegevens.

Plan mijn test afspraak

Klik hieronder om uw coronatest in te plannen

Welke verschillende soorten coronatesten hebben jullie in Den Bosch?

U kunt op onze testlocaties in Den Bosch voor twee verschillende soorten coronatesten kiezen. De bekende PCR-test in neus-keel en alleen keel variant. En de bekende antigeen sneltest. Bij beide type coronatesten ontvangt u van ons een reiscertificaat.

De PCR-test

Deze vorm van testen is het meest betrouwbaar en wordt over de hele wereld als de gouden standaard gezien. Door een afname van het slijm uit de keel of de neus en keel controleren we of u besmet bent met corona. Wilt u meer informatie over de werking van de PCR-test? Dan verwijzen wij u graag door naar de website van het RIVM.

Voordeel PCR-test: Hoge betrouwbaarheid

Nadeel PCR-test: De test uitslag duurt langer dan de antigeentest.

PCR-test prijs: Regulier vanaf 69,95 | PCR-speekseltest vanaf 79,95 beide inclusief reisverklaring.

De corona sneltest

Naast de PCR-test kunt u ook kiezen voor een sneltest. Hierbij nemen we net als de PCR-test een afname uit de keel en neus. Het verschil tussen de sneltest en de PCR-test is dat de sneltest minder gevoelig is en daarmee minder betrouwbaar. Het voordeel is wel dat u de testuitslag binnen 20 minuten ontvangt. Voor een uitgebreide uitleg over de werking van de sneltest verwijzen wij u door het dit document van het RIVM.

Voordeel antigeentest: U heeft de uitslag binnen 20 minuten via de CoronaCheckApp of via uw ingevulde contactgegevens.

Nadeel antigeentest: De test is een momentopname en minder gevoelig; daarmee minder betrouwbaar dan de PCR-test.

Antigeentest prijs: Vanaf 39,95 inclusief geldig reiscertificaat.

Hoe ontvang ik mijn testuitslag?

Wanneer u uw testuitslag ontvangt verschilt per type test en wanneer u getest bent. Voor beide testen geldt dat u van ons een bericht ontvangt op de door u opgegeven contactgegevens. Deze kunt u daarnaast ook downloaden en toevoegen aan de CoronaCheckApp.

 

Voor de PCR-test geldt: Binnen 24 uur ontvangt u de uitslag.

Voor de PCR-speekseltest geldt: Voor 16:00 getest, dezelfde dag de uitslag. Tegen een verhoogd tarief van €89,95.

Voor de antigeen sneltest geldt: Binnen 20 minuten ontvangt u de uitslag.

Adres corona testlocaties Den Bosch

Adres: Hinthamerstraat 79

Postcode: 5211 MG

Plaats: Den Bosch
Openingstijden: 07:00 – 22:00

Adres: De Bloemendaal 6A

Postcode: 5221 EC

Plaats: Den Bosch
Openingstijden: 07:00 – 22:00